Varen en zeilen

Varen en zeilen

Varen op het IJsselmeer met de Anna van Oranje is een bijzondere ervaring.

De Anna van Oranje is een prachtige 100 jaar oude zeilklipper. Ze is opgebouwd met de beste materialen en voorzien van alle comfort wat haar geschikt maakt voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor een zeiltocht met familie of vrienden.

 

Vergaderen combineren met zeilen

Aan boord is een beamer aanwezig en de salon biedt ruimte voor een vergadering tot 16 personen. Hoe leuk is het om een vergadering te combineren met een zeilworkshop van onze schipper Ben of een live cooking arrangement met kok Andy Verdonk.

 

Verjaardag vieren

U bent vrij om, op bepaalde voorwaarden, zelf de catering aan boord te verzorgen. Dat maakt een vaartocht met de Anna voor de viering van uw verjaardag, bruiloft, familieweekend een aantrekkelijke optie. Als u liever alles door ons laat verzorgen, dan is dat uiteraard mogelijk. Dat scheelt u heel veel werk.

Aan boord van de Anna mogen maximaal 24 personen mee en de Anna van Oranje kunt u al huren voor een dagtarief van € 1500,00.

 

 

Varen door de grachten

Enkhuizen heeft een prachtig grachtenstelsel. Onze kapitein neemt u graag mee langs de Boerenhoek, de Koepoort en langs de vesting. Plaatsen waar u met de gewone rondwandeling meestal niet komt.

We kunnen de vaartocht starten bij b.v. de Brasserie waar wij koffie met gebak of een heerlijke lunch voor u kunnen verzorgen.

De kosten voor het huren van deze sloep met maximaal 6 personen bedragen 75,00 per uur excl. 6% BTW, inclusief kapitein.